top of page

Kiwi-is med knuste og knasende cacaobolsjer

Vi elsker den lidt syrlige smag af kiwifrugter, der er perfekt balanceret med sødme af bananer og knuste cacaobolsjer. En lækker sommertreat som er cool, forfriskende, "mejerifri" og glutenfri. Du vil ikke tro det, men den er næsten sund.

Også god til børn, for når de skriger: "Jeg vil have is!" "Luske Luske" :) - og som sagt den er næsten sund.

Ingredienser til 6 ispinde.

2 modne frosne bananer

1 moden avocado

2 moden kiwi frugt

⅓ kop kokosmælk

2 spsk agavesirup eller ahornsirup

1-2 spsk knuste cacaobolsjer (cocoadrops with a touch of orange)

Læg alle ingredienser i en foodprocessor og blend indtil massen er glat. Tilsæt de knuste bolsjestykker efter blendningen. Fyld isformene med den grønne blanding og lad det fryse natten over. Pop isene ud af formene og afrim cirka 5 minutter for at fjerne is-tekstur. Wow! Ja - det er virkelig så simpelt!

Tags:

Tidligere post
Recent Posts
Søg med  Tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page